Szobafoglalás

Kedves vendégeink!
A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény 9/H. § (2) bekezdése szerint a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő az (1) bekezdés b) pontja szerinti okmányt a szálláshely-szolgáltatónak az adatok rögzítése céljából bemutatja, melyet okmányszkenner használatával rögzítünk. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

A szálláshely-szolgáltatás egy polgári jogi megállapodás alapján történik, amely a szálláshely-szolgáltató és a vendég között jön létre. Amennyiben a vendég nem mutatja be az okmányait a szálláshely-szolgáltatónak, szálláshely-szolgáltatás megtagadása kötelező a szolgáltató részéről, a szálláshely-szolgáltatónak nincs mérlegelési jogköre, ebben az esetben a vendég az, aki nem teljesíti a megállapodásból őt terhelő kötelezettséget.

A Sandra Ifjúsági Szálló  185 darab 2 ágyas, 7 darab 3 ágyas un. minigarzon szobával, valamint 18 darab 2 ágyas normál szobával büszkélkedhet. A mini garzonok konyha fülkével és fürdőszobával ellátottak, míg a normál szobákhoz fürdőszoba tartozik.

FIGYELEM! Online szobafoglalás esetén e-mailben értesítjük annak feldolgozásáról!

Díjszabás

Bruttó
1 db 2 ágyas légkondicionált szoba 1 fő részére:
Idegenforgalmi adó fő / éj: 450 Ft
13.000.- Ft + IFA
1 db 2 ágyas légkondicionált szoba 2 fő részére:
Idegenforgalmi adó fő / éj: 450 Ft
15.000.- Ft + IFA
1 db 3 ágyas légkondicionált szoba:
Idegenforgalmi adó fő / éj: 450 Ft
21.500.- Ft + IFA
A kedvezményes csomag ár alkalmazása egyedi megállapodás szerint.

A (Htv. 31.§ a.) pontja alapján a 18. életévét be nem töltött személyek felmentettek az idegenforgalmi adó fizetése alól.

A Nyíregyházán tanuló diákoknak és a Nyíregyházi telephellyel rendelkező cégnél dolgozó, nálunk lakó vendégek részére nincs idegenforgalmi adófizetési kötelezettség.

Telefonon

Bármikor foglalhat szobát a 42 /440-013 telefonszámon!

Szobafoglalását az InterNeten keresztül is leadhatja az alábbi ûrlap kitöltésével!
Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

A Nyíregyházán tanuló diákoknak nincs idegenforgalmi adófizetési kötelezettsége.

A sandraifjusagiszallo.hu oldalon leadott szobafoglalást minden esetben vissza igazoljuk telefonon, vagy e-mail-ben. Csak a visszaigazolt szállás foglalásokat tudjuk teljesíteni.

Sandra Ifjúsági Szálló, Nyíregyháza